Рябко Лорина Миколаївна

Лікар-дерматовенеролог, трихолог
Спеціаліст з видалення доброякісних новоутворень шкіри

Ключова інформація

  • Закінчила Сумський державний університет, факультет “Лікувальна справа”
  • Досвід у дерматології з 2019 року
  • Член Європейської академії дерматології та венерології (ЕADV)

Про себе

Вітаю! Мене звати Рябко Лорина Миколаївна. Мій шлях у медицині розпочався з роботи медичною сестрою в дитячому інфекційному відділенні.

Цей досвід надихнув мене продовжувати навчання, і я вступила до медичного інституту Сумського державного університету. Після закінчення навчання я чітко знала, що хочу стати дерматологом, адже ця спеціалізація завжди мене захоплювала. Вже на інтернатурі я зрозуміла, що це справа мого життя.

Я отримую велике задоволення від щасливих облич пацієнтів, коли вони приходять на повторні консультації з гарними результатами лікування. Особливо я обожнюю проводити видалення різноманітних новоутворень, допомагаючи людям відновити здоров’я та впевненість у собі.

Протягом своєї кар’єри я брала участь у всеукраїнських та міжнародних конгресах з дерматології, дерматовенерології та косметології. Я маю сертифікат трихолога та диплом косметолога, що дозволяє мені надавати ще ширший спектр послуг своїм пацієнтам.

Окрім професійної діяльності, я беру участь у благодійному проєкті «Заграва», де лікарі з усього світу діляться своїми досягненнями та безкоштовно лікують наших героїв. Це для мене дуже важливо, адже допомога тим, хто її потребує, є невід’ємною частиною моєї місії як лікаря.

Дипломи та сертифікати

Відгуки та роботи

Записатися на прийом