Час записатися на повторну процедуру лазерного шліфування розтяжок

У лютому Ви пройшли процедуру лазерного шліфування розтяжок в Esteva Clinic, яку для максимальної ефективності повторювати через 5 місяців після попереднього курсу.

Лікарі Esteva Clinic – це справжні професіонали у сфері естетичної косметології, які радують своїх пацієнтів відмінними результатами! Але ми хочемо порадувати Вас ще і смачною ціною! Тож повідомляємо, що до 10 жовтня у нас зафіксована спеціальна пропозиція, яка дає можливість записатися на лазерне шліфування стрій за найкращою вартістю з додатковою суттєвою знижкою.

Але це ще не все!

Окрім чудової ціни для Вас діє персональний подарунок – додатково 200 грн на видалення розтяжок лазером!

Ще не так давно вважалось, що від розтяжок на шкірі неможливо позбутися. Але сучасна косметологія може допомогти приховати стрії та зробити шкіру більш гладкою.

Підготовка до процедури:
▪️ Декілька тижнів утримайтеся від проведення косметичних процедур: епіляції, пілінгів, ін’єкцій колагену.
▪️ До та після лікування уникайте прямих сонячних променів. На засмаглій шкірі не застосовують лазерну терапію.
▪️ Відмовтеся від куріння, воно погіршує відновлювальні властивості шкіри.
▪️ Не приймайте аспірин, нестероїдні протизапальні препарати (НПЗП), ібупрофен, напроксен та подібні до них; виключіть рослинні добавки, такі як часник або гінкго білоба. Вони розріджують кров та підвищують ризик кровотечі.
▪️ Обговоріть з лікарем всі потенційні ризики і обов’язково повідомте про препарати, які ви приймаєте на постійній основі.

4 причини чому слід записатись на лазерне шліфування розтяжок саме в Esteva Clinic:

✅ Процедура проводиться на сучасному апараті Adonyss CarbonFrax, який має м’який та при цьому ефективний вплив. Наявність різноманітних насадок допомагає індивідуально підібрати режим під потреби пацієнта.

✅ В клініці є великий арсенал апаратних та ін’єкційних процедур, що дозволяє підходити до вирішення будь-якого питання максимально комплексно.

✅ Наші лікарі мають багаторічний досвід роботи та постійно покращують свої знання, навчаючись в Україні та за кордоном (Франція, Німечинна).

✅ Esteva вже багато років радує своїх пацієнтів якісними результатами, адже надає послуги у сфері естетичної медицини та дерматології з 2015 року.

У нас встановлено потужне джерело безперебійного живлення, тому в Esteva Clinic завжди є електрика!

Лазерне лікування розтяжок та стрій

Назва процедуриЦіна, грн
Лазерна шліфовка розтяжок та стрій за 10 см

1290
2400

Лазерна шліфовка розтяжок та стрій за 1 кв. см

490
900

Лазерная шлифовка розтяжок та стрій за 10x10 см

1290
2400

Працюємо без вихідних!

Пн-нд: 10:00 – 21:00

З повагою Esteva Clinic ❤️